„Сербская брынза Original“ i ove godine na ProdExpo 2023

ProdExpo 2023 održava se po 30. put od 6. do 10. februara i okuplja proizvođače hrane i pića iz 73 zemlje. „Ovaj sajam nudi namirnice iz celog sveta, od esencijalne hrane i pića do izuzetnih specijaliteta, kao i organsku, sportsku i zdravu hranu, halal, košer i egzotične proizvode. Za ProdExpo inače proizvođači planiraju lansiranje svojih novih proizvoda, robnih marki i brendova. Godišnje se na sajmu predstavi do 14% noviteta. Učešće Mlekare Šabac na ovako velikom sajmu predstavlja pre svega dodatnu potvrdu kvaliteta naših mlečnih proizvoda, koji odgovaraju svim kriterijumima od Rusije preko Evrope do Amerike, a poverenje koje imamo kako kod potrošača, tako i kod partnera, potrudićemo se da opravdamo i u godinama koje dolaze“ – izjavila je Hajnalka Herak, Izvršni direktor za komercijalne poslove Mlekare Šabac. 

U okviru nacionalnog štanda Srbije za koji su se i ove godine pobrinuli Razvojna agencija Srbije i Privredna komora Srbije, između ostalih proizvoda sa ovih prostora biće izloženi dobro poznati brendovi Mlekare Šabac poput originalne srpske brinze, A la Kajmaka i Sirka. 

Predstavnici Mlekare Šabac sa Momčilom Babićem, ambasadorom Srbije u Rusiji i Dejanom Delićem, koordinatorom Centra za saradnju sa Ruskom Federacijom u Privrednoj komori Srbije.

Ostavite odgovor