Mlekara Šabac na međunarodnom sajmu u Dubaiju

GULFOOD 2022 jedna je od najvećih i najznačajnijih specijalizovanih izložbi prehrambene industrije u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, u okviru koje se organizuju susreti proizvođača, distributera i predstavnika vodećih maloprodajnih lanaca. U organizaciji Privredne komore Srbije i Razvojne agencije Srbije, predstaviće se i Mlekara Šabac, kao kompanija sa tradicijom dugom 90 godina, čiji će proizvodi autentičnog ukusa biti izloženi na nacionalnom štandu Srbije.

„Ovogodišnji sajam karakteriše veliki broj izlagača i posetilaca iz celog sveta, što predstavlja odličnu poslovnu priliku za izvoz domaćih proizvoda na tržište Bliskog istoka. Primetno je veliko interesovanje za naše proizvode, prvenstveno sireve i namaze. Kako bismo odgovorili na sve veću potražnju za domaćim proizvodima u interesu je Srbije da se usaglase veterinarski sertifikati, na čemu se nadamo da će država poraditi jako brzo“ – istakli su predstavnici Mlekare Šabac, Vesna Mitrović i Aleksandar Ivanović.

Ujedinjeni Arapski Emirati su veliko, platežno jako tržište, uvozno orijentisano kada je u pitanju prehrambena industrija, što predstavlja veliku mogućnost za naše kompanije koje mogu da ponude čitavu paletu proizvoda i ovom tržištu.

Više informacija o ovoj značajnoj izložbi možete pronaći na  https://www.gulfood.com/

 

Ostavite odgovor