Privredna komora Srbije uručila priznanje Mlekari Šabac

Od svojih početaka kao zadruga, preko male lokalne mlekare, pa sve do izlaska na inostrano konkurentno tržište, Mlekara Šabac pozicionirala se kao brend kojem se veruje još od 1931. godine. Svojim kvalitetom, prirodnim sastojcima i autentičnim ukusom postala je neizostavni deo porodične trpeze širom sveta.

Posebno priznanje za sve ove godine poslovanja predstavlja nedavno uručena jubilarna nagrada, koju na kraju svake godine tradicionalno dodeljuje Privredna komora Srbije, kompanijama za postignute rezultate u privređivanju, inovativnosti, unapređenju menadžmenta i informisanju javnosti o radu Privredne komore Srbije i privrednim kretanjima.

Ovu značajnu nagradu uručili su Vesna Kudić, regionalna direktorka PKS Valjevo i Nenad Budimirović, Sekretar Udruženja za stočarstvo i preradu stočarskih proizvoda PKS, dok su u ime kompanije sa velikim ponosom nagradu primili Dragan Šašić, Izvršni direktor za operacije Mlekare Šabac i Bojan Grbović, Direktor lanca snabdevanja u Mlekari Šabac.


Mlekara Šabac je svoj jubilej proslavila radno, pripremajući redizajn čitavog portfolija – od logoa, slogana, pa sve do izgleda ambalaže dobro poznatih brendova. Osim inovacija na vizuelnom planu, nedavno je implementirana unapređena i praktičnija ambalaža omiljenih sirnih namaza, Sirko i A la Kajmak koja se može u potpunosti reciklirati.
Jubilarna nagrada, dodeljena od strane Privredne komore Srbije, povodom 90 godina poslovanja, za Mlekaru Šabac predstavlja dodatnu motivaciju i podstrek za usavršavanjem svih proizvodnih procesa.

Ostavite odgovor