UEPS prepoznao i nagradio kampanju Bez „E“

Kampanja Bez „E“ Mlekare Šabac krajem prošle godine osvojila je dve nagrade koje tradicionalno dodeljuje Udruženje za tržišne komunikacije Srbije (UEPS), a sinoć je održana i svečanost na kojoj su i zvanično uručena UEPS priznanja za najkvalitetnije i najprofesionalnije kampanje u 2021. godini.

Kampanja koja je na kratak, ali interesantan način komunicirala potpuno odsustvo konzervansa i drugih aditiva u popularnim brendovima Sirko i A la Kajmak, dobila je UEPS priznanje i to u dve kategorije – Srebrno priznanje u Kategoriji integrisane promotivne kampanje za hranu i Bronzano priznanje u kategoriji za Online marketing kampanju.

„Zahvaljujem se UEPS-u na priznanjima u ime Mlekare Šabac ali i u ime agencije Block&Roll, koja je zajedno sa nama na vrlo domišljat način osmislila kampanju koja je privukla i potrošače i stručnu javnost i o kojoj se još uvek govori. Jednostavan i upečatljiv moto kampanje Bez „E“, kratak copy, koji ukazuje na dvostruko značenje nedostatka samoglasnika E bio je pun pogodak, jer je privukao pažnju i naterao ljude da se zapitaju šta to slovo zapravo predstavlja. Time smo uspeli dodatno da ukažemo na vrednost proizvoda Mlekare Šabac, u ovom slučaju naših sirnih namaza Sirko i A la kajmak koji su proizvedeni na način da ne sadrže ni jedan od sastojaka koji se tim slovom obeležavaju, dakle potpuno su prirodni“ – izjavila je Ivana Ivačković, Senior marketing menadžer u Mlekari Šabac.

Sirko i A la Kajmak spadaju u najpopularnije i najomiljenije proizvode potrošača već decenijama jer se proizvode po tradicionalnoj recepturi, isključivo od prirodnih sastojaka i najkvalitetnijeg mleka sa domaćih farmi. Ovi mlečni proizvodi autentičnog ukusa od nedavno imaju novo pakovanje koje može da se reciklira do 100 odsto i čiji poklopac čuva svežinu, i nakon prvog otvaranja.

 

Ostavite odgovor