Zajedno za zeleno sutra!

Mlekara Šabac, kao jedan od operatera kompanije za upravljanje ambalažnim otpadom – Ekostar Pak, učestvovala je na nedavno održanom panelu na temu ambalaže i reciklaže. Kao održivo svesna kompanija, Mlekara Šabac dala je svoj doprinos ovoj krucijalnoj temi kojoj treba da pristupe svi, od kompanija pa sve do pojedinca.

Centralni deo događaja bila je panel diskusija pod nazivom „AMBALAŽA I RECIKLAŽA – misija koju ispunjavamo!“ na kojoj su prisustvovale Ivana Savić, zadužena za pitanja zaštite životne sredine u Mlekari Šabac i Maja Badjin Georgijevic Rukovodilac korporativnih poslova i komunikacija, koja je na panelu sa ostalim predstavnicima kompanija predstavila inovacije iz oblasti unapređenja ambalaže, kao i projekte održivog upravljanja koje je nedavno pokrenula Mlekara Šabac u svom lancu proizvodnje.


Panelu je prisustvovao i čuveni umetnik i arhitekta Andrej Josifovski aka. Pijanista sa kojim je Mlekara Šabac sarađivala na jednom od mnogobrojnih svojih projekata na polju društvene odgovornosti.


Ostavite odgovor