Još brže i jednostavnije do omiljenih proizvoda

Mlekara Šabac inovirala je svoj pristup kupcima kroz partnerstvo sa svetskom distributivnom mrežom Wolt, koja u Beogradu, na Vračaru, danas otvara svoj prvi u nizu Dark store objekata.

Dostava hrane nije novitet, ali dostava svakodnevnih potrepština i to u roku od 30 minuta i te kako jeste. Koncept Wolt Dark store-a podrazumeva zatvorene prodavnice u koje ulazi samo dostavljač hrane i umesto nas kupuje proizvode koje smo putem aplikacije izabrali, što omogućava više prostora za asortiman prodavnice i brzo i precizno ispunjavanje porudžbina.

Zahvaljujući ovoj inovativnoj saradnji Wolta i Mlekare Šabac, omiljeni mlečni proizvodi mogu biti na vašoj kućnoj adresi u svako doba dana, kad god poželite kvalitetan i ukusan obrok, poslasticu ili osveženje. Pažljivo negujući tradiciju i promišljeno uvodeći inovacije, Mlekara Šabac prepoznala je ovakav koncept kao kupovinu budućnosti, koja poštuje vreme svojih kupaca i osigurava im dostupnost omiljenih mlečnih proizvoda, u svakom trenutku, uz brzu i efikasnu dostavu bilo da se radi o Sirku, A la kajmaku, Šabačkoj ili Poppy čokoladnom mleku.

Ostavite odgovor