Naš 100% mlečni i prirodni asortiman na „PLMA” sajmu u Amsterdamu

Međunarodni sajam robnih marki „PLMA“ u Amsterdamu, koji se održava od 31. maja do 1. juna, već više od 30 godina predstavlja vodeće mesto na kojem se sastaju proizvođači iz celog sveta, a ove godine u Hali 5, u okviru nacionalnog štanda Srbije F-6282, Mlekara Šabac izložiće svoje prepoznatljive mlečne proizvode od 100% prirodnih sastojaka.

U organizaciji Privredne komore Srbije i Razvojne agencije Srbije na ovogodišnjem sajmu svoje proizvode promovisaće 28 srpskih firmi, što je od velikog značaja za domaću ekonomiju i privredu. Ovaj sajam omogućava kompanijama iz Srbije da kroz sticanje novih poslovnih kontakata i partnerstava pospeše svoje izvozne šanse.

„Učestvovanje na najvećem svetskom sajmu robnih marki u Amsterdamu, za nas ima veliku satisfakciju, jer smo kao domaća kompanija pozvani da predstavimo naše proizvode autentičnog ukusa, pripremljene od kvalitetnog mleka sa domaćih farmi. Očekujemo da naši proizvodi budu prepoznati od strane kupaca iz celog sveta, jer je primetno veliko interesovanje za naše proizvode od strane potencijalnih partnera ne samo iz Zapadne Evrope već i sa Bliskog Istoka, Južne Amerike“ – istakao je Milan Radivojević, Izvršni direktor za komercijalne poslove Mlekare Šabac.

PLMA sajam koji se ove godine održava pod sloganom „Your name, our quality“ okuplja oko 15.000 trgovaca iz prehrambene i neprehrambene industrije, iz čak 50 zemalja širom sveta.

 

Ostavite odgovor