Praksa putem programa Moja prva plata

Mlekara Šabac i ove godine podržava program „Moja prva plata“. Za mlade do 30 godina ovo je jedinstvena prilika za sticanje novih znanja i veština kroz program plaćene prakse u trajanju od devet meseci. Iskusni mentori vas očekuju na dve pozicije u Beogradu i šest pozicija u Šapcu. 

U Sektoru komercijalnih poslova u Beogradu tražimo mlade kolege/praktikante na pozicijama saradnika u prodaji i saradnika za telesales, dok u Sektoru logistike u Šapcu mladi do 30 godina imaju priliku da steknu nova znanja i veštine na pozicijama junior supervizora u logistici, junior dispečera u transportu i asistenta u odeljenju logistike. Ukoliko svoj karijerni put želite da započnete u oblasti proizvodnje, finansija ili IT, u Šapcu su otvorene i pozicije za plaćenu devetomesečnu praksu za administratora u proizvodnji, saradnika u računovodstvu i saradnika za ERP podršku. 

Detalje oglašenih pozicija pronađite u našoj sekciji Karijera, kao i na adresi https://mojaprvaplata.gov.rs. Aplicirajte putem sajta Moja prva plata, ukoliko ispunjavate sve uslove predefinisane programom. Rok za prijavljivanje je 6. decembar 2023. 

Ostavite odgovor