BEZ „E“ osvojila titulu Kampanja sa svrhom

Mlekari Šabac, nedavno je svečano uručena Statua „KAMPANJE SA SVRHOM“ za 2021. godinu, u okviru Festivala društveno odgovorne komunikacije u Srbiji i Udruženja „Žute Patalone – Inicijativa za proučavanje detinjstva i Koncept inkubator društvene odgovornosti“.
Kampanji BEZ „E“, koja je skrenula veliku pažnju javnosti na pažljivo čitanje, ali i razumevanje deklaracija na poleđini proizvoda koje svakodnevno konzumiramo, dodeljena je titula „KAMPANJE SA SVRHOM“, kao društveno odgovornoj kampanji namenjenoj dobrobiti dece i pojedinaca.

„Ponosna sam na ovo priznanje, koje je samo još jedna potvrda da smo na dobrom putu i da se proizvodima Mlekare Šabac izdvajamo po kvalitetu. Hvala mom timu, agenciji Block&Roll, kao i svim kolegama iz korporativnih komunikacija, kontrole kvaliteta i prodaje koji su dali doprinos ovoj kampanji. Ovo je nagrada koja pripada svima nama“, izjavila je Ivana Ivačković, Senior marketing menadžer u Mlekari Šabac.

Odabir najboljih kampanja sa svrhom, obavljali su priznati i dokazani stručnjaci iz oblasti društveno odgovorne komunikacije, marketinške teorije i prakse, kao i brige o dobrobiti dece. Proglašenje i uručenje statueta simbolično je organizovano na Međunarodni dan deteta.

Ostavite odgovor