Značajno priznanje Zavoda za intelektualnu svojinu

Povodom obeležavanja 101. godišnjice Zavoda za intelektualnu svojinu Republike Srbije, održana je svečana dodela nagrada pobednicima takmičenja Svetske organizacije za intelektualnu svojinu u 2021. godini. Mlekara Šabac osvojila je priznanje WIPO Users’ Trophy za jednu od pet kategorija, kao kompanija sa najvećim brojem međunarodno registrovanih žigova za 2021. godinu.

„Ove godine obeležavamo 90 godina postojanja, a naše proizvode izvozimo na 15 svetskih tržišta. Zato nam je zaštita našeg znaka i praktično prepoznatljivosti jako bitna, da ne bi moglo da dođe do krivotvorenja proizvoda, da bismo mogli da opravdamo poverenje i kvalitet koji imamo zahvaljujući pre svega domaćim odgajivačima stoke, odnosno onima koji nas snabdevaju domaćim mlekom“, izjavila je Maja Bađin Georgijević, Rukovodilac korporativnih poslova i komunikacija u Mlekari Šabac, prilikom uručenja nagrade u ime kompanije.

Zaštita novog vizuelnog korporativnog identiteta predstavlja svojevrsnu potvrdu originalnosti i autentičnosti proizvoda Mlekare Šabac na policama širom sveta.

Ostavite odgovor